Átalakul a CHERRISK-közösség, még menőbbek lesznek a cserkók! ✨🍒

Hónapok óta dolgozunk egy szuper fejlesztésen, amit végre megoszthatunk veletek: 2020. április elején átalakul a CHERRISK Játszótér és Közösség! A fejlesztéssel a cseresznyék átkerülnek alkalmazásunkba, a CherryGO-ba, így a jövőben több mindenre használhatjátok majd fel a virtuális cserkókat. Sőt, jótékonykodni is egyszerűbb lesz, hiszen áprilistól sétával, futással, biciklizéssel és mobilmentes vezetéssel is támogathatsz nemes célokat!

Jövő hónapban, azaz 2020. április elején több CHERRISK-es funkció is átalakul, pontosabban még jobb lesz! Ezek közé tartozik, hogy:

  • a jótékonysági célok támogatása egyszerűbbé és nyitottabbá válik,
  • a cseresznyék átköltöznek a CherryGO alkalmazásba,
  • megszűnik a CHERRISK-en a Játszótér.
     

Mit jelent, hogy nyitottabbá válik a jótékonysági célok támogatása?

Jelenleg csak az jótékonykodhat a CHERRISK-en, aki már kötött biztosítást platformunkon. Szerettük volna azonban, hogy minél több ember segíthessen nemes célokat, épp ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a lehetőséget átvezetjük a CherryGO-ba. Az appban ugyanis sétával, futással, bringázással és mobilmentes vezetéssel szerezhetsz cserkókat, amik menő cuccok és kedvezmények mellett jótékonyságra is felhasználhatók.

Mi lesz a jótékonysági szavazásokkal?

Szuper kérdés! A CHERRISK-közösség ezen része nem alakul át. Ahogy eddig, úgy a jövőben is a cherrisk.com-on közösen választjuk ki, hogy milyen cél legyen támogatható. Az eddigiekkel ellentétben azonban áprilistól nem három, hanem egy cél válik majd támogathatóvá. Ez kerül majd be goodie formájában a CherryGO-ba.

Mit jelent az, hogy elköltöznek a cseresznyék?!

A jövőben a CHERRISK-en megszűnik a Játszótér, így áprilistól nem ott, hanem a CherryGO alkalmazásban gyűjthetsz majd cserkókat.

Mi lesz így a havi játékokkal?

A CHERRISK havi, cseresznyegyűjtős kvízei megszűnnek, a biztonságosabb életre vonatkozó tippek pedig a blogon és a többi közösségi csatornán kapnak nagyobb hangsúlyt. A jövőben így már nem online játékokkal, hanem valódi aktivitásokkal, azaz több mozgással és biztonságra való aktív odafigyeléssel bárki gyűjthet majd cserkókat. Ezzel még nagyobb körben ösztönözzük majd közösségünket, hogy jobbá tegyék a világot.

Hogy tudok így kedvezményt szerezni?

A biztosítási díj csökkentésére felhasználható kedvezmények továbbra is fontos részét képezik a CHERRISK-nek, áprilistól azonban egy kicsit átalakul ezek felhasználásának rendszere. A jövőben nem közvetlenül tudod majd kedvezményre váltani CHERRISK-es cseresznyéid, hanem a CherryGO-ban szerezhetsz majd kedvezménykuponokat. Ezeket a biztosítás vásárlási folyamat végén tudod beváltani.

Nekem már vannak CHERRISK cseresznyéim, azokkal mi lesz?

A CHERRISK-es cseresznyék nem vesznek el, csak átalakulnak! A meglévő cseresznyéidet CherryGO-s cserkókká konvertáljuk. Ehhez nem kell mást tenned, mint letöltened az alkalmazást, és ugyanazzal az e-mail címmel regisztrálni, mint amivel a CHERRISK-en is fent vagy.

Akkor sincs baj, ha más címmel már fent vagy a CherryGO-n: ebben az esetben változtasd meg e-mail címed a CherryGO alkalmazásban arra, amit a cherrisk.com-on használsz, és a többit mi intézzük.

Ha pedig már van CherryGO regisztrációd a cherrisk.com-on használd e-mail címeddel, akkor írj nekünk, hogy szeretnéd, hogy átvigyük cseresznyéid az alkalmazásba. Ha elakadsz, írj ügyfélszolgálatunknak a cherrisk@cherrisk.com címre, vagy szimplán lépj kapcsolatba velünk chaten a weboldalon. Az érintett felhasználókat egyébként e-mailben is értesítjük a teendőkről.

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.