CherryGO: a mozgás leállhat, egymás segítése nem!

Érezhetően, közel ötödével visszaesett az emberek mozgása a koronavírus és a „social distancing” miatt – ez derül ki a CherryGO adataiból. Felhasználóink az elmúlt héten jóval kevesebb cserkót gyűjtöttetek, ám ennek kivételesen örülhetünk. Sőt, tovább szeretnénk támogatni az otthon maradást, ezért napi 30 cserkót „ingyen”, mozgás nélkül adunk minden felhasználónknak. Ráadásul egy új jótékonysági akciót is indítunk, amivel az időseket támogathatjátok!

A CherryGO-nál mindig azt mondtuk, „sétálj, fuss vagy biciklizz sokat”, ám most kivételesen mást tanácsolunk. Jelen esetben az a legjobb, ha otthon maradunk, hogy ezzel is lassítsuk a koronavírus terjedését. Persze tudjuk, hogy így elég nehéz cserkót gyűjteni…

Látszik a számokon, hogy otthon maradtunk!

A visszaesés már most is látszik a CherryGO-ban gyűjtött cserkók számából. A koronavírus miatti kormányzati intézkedések és a társadalmilag szerveződő „otthonmaradás” máris közel 20%-kal visszaesett az összegyűjtött cserkók száma. A pontos változásokat a lenti táblázatban foglaltuk össze nektek.

 

Egyedül a kerékpározás az a mozgásforma, amivel több időt töltöttek a CherryGO-sok az elmúlt egy hétben. Nem csoda: ez nemcsak egészséges, de még viszonylag „social distancing” barát is, és több szakértő is javasolta a bringával való közlekedés választását más alternatívák helyett. Ez a trend is megfordult a rosszabb idő beköszöntével, és hétvégén már a kerékpározással töltött idő is meredeken zuhant. Noha a mozgás a mindenünk, mégis örülnénk, ha ezek a százalékok még alacsonyabbak lennének, ez ugyanis azt jelentené, hogy még többen maradtunk otthon.

30 cserkó ajándékba minden nap!

Épp ezért úgy döntöttünk, hogy visszavonásig minden felhasználónkat napi 30 cserkóval ajándékozzuk meg. Ezzel is azt szeretnénk támogatni, hogy a lehető legtöbben maradjunk otthon. Azért pont 30 cserkót adunk egyébként, mert a CherryGO statisztikáink alapján egy átlagos felhasználónk körülbelül ennyit gyűjt össze egy nap alatt, és így még akkor sem kell lemondanod kedvenc goodie-jaidról, ha te is otthon maradsz!

Segítsd az időseket, hogy ők is otthon maradjanak!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel egy új, különleges jótékonysági goodie-t is létrehoztunk. A CherryGO-ba már bekerült a „Segítsük az időseket koronavírus idején” kupon, amit 100 cserkóért megszerezhetsz. Minden egyes beváltott kupon után a CHERRISK 100 forintnak megfelelő összeggel segíti az Idősek Barátai programot. A program önkéntesei a COVID-19 terjedésének ideje alatt tartós élelmiszerekkel segítik az időseket. Így nem nekik, azaz a koronavírus által leginkább veszélyeztetett korosztály tagjainak kell utcára menniük, és intézniük a bevásárlást, hanem ezt megteszi más helyettük.

A kupont már most is eléred a CherryGO-ban, és korlátozás nélkül bármennyit beválthatsz belőle! Így ugyan nem mozgással, de felelős viselkedéssel és új jótékony célunkkal továbbra is egy jobb és biztonságosabb világot építhetünk együtt.


###

Noha nem javasoljuk, hogy utcára menj ebben az időszakban, a mozgás és a sport talán még az eddigieknél is fontosabb egészségünk megőrzése érdekében. Épp ezért azt tanácsoljuk, hogy valamilyen mozgásformát mindenképp végezz akkor is, ha otthon vagy. Annak pedig külön örülünk, ha másokat is erre buzdítasz, és Instagramon a #maradjotthonemmaval hashtaget használva megosztod velünk, hogyan foglalod el magad!

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.