A dohányzásról való leszokást segítettük dr. Szondy Klárával együtt

A dohányzás és az arról való leszokás az egyik legnehezebb egészségügyi kérdés az országban. A dohányosok mindössze 8%-a tud hatékonyan leszokni, épp ezért dr. Szondy Klára a leszokásról való előadást kívánt tartani egészségügyi dolgozóknak. Ennek megvalósításához keresett támogatókat a CHERRISK-en.

Mekkora támogatást szerzett a CHERRISK-en a Dr. Szondy Klára Alapítvány az egészségügyi dolgozókért

300.000 forintot

Mi volt a beküldött közösségi javaslat neve?

„Egészségügyi dolgozók munka-, és életkörülményeinek jobbá tétele”

Mikor használták fel a támogatást?

2019. októbere

Mire költötték pontosan a CHERRISK-közösség támogatását?

A támogatásból dr. Szondy Klára egészségügyi dolgozóknak tartott továbbképzést. Az előadás fő témája a dohányzás és az arról való leszoktatás volt. Ez ugyanis – Szondy elmondása szerint – az egészségügy egyik legnagyobb kihívása: „az emberek mindössze 8%-át sikerül leszoktatni, azaz közel 1,5 millió embernek nem sikerül abbahagynia a dohányzást”. Különösen fontos lenne a leszoktatás – mondta Szondy – amiatt, hogy az egészségügyben többnyire olyan emberekkel találkoznak, akiknek már van valamilyen dohányzással kapcsolatos egészségügyi problémája. Az orvos előadása épp arról szólt, hogy mit lehet az ilyen betegeknek mondani, és milyen alternatív leszokási módokat lehet nekik javasolni.

Milyen volt a CHERRISK-kel együtt dolgozni?

Gyermekem vette észre a CHERRISK-en fent lévő lehetőséget – mondta dr. Szondy Klára –, aminek segítségével szerencsére nagyon sok embert értünk el. Nélkülük nem valósulhatott volna meg ez az előadás.

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.