Együtt harcoltunk a fertőzések ellen a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthonnal

A Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány az állatokat érintő fertőzések visszaszorításában kérte a CHERRISK-közösség segítségét. Az esztergomi menhelyre ugyanis sok esetben rossz állapotban érkeznek az állatok, akiknek az ideiglenes karanténba helyezése elengedhetetlen a fertőzések megállítására. Ehhez azonban be kellett fejezniük különleges kenneleiket, amiben a cseresznyés közösség is segítette őket.

Mekkora támogatást szerzett a CHERRISK-en a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány ?

250.000 forintot

Mi volt a beküldött közösségi javaslat neve?

„Kennelépítés az állatmenhely karantén részlegén”

Mikor használták fel a támogatást?

2019. októberéig

Mire költötték pontosan a CHERRISK-közösség támogatását?

A beérkezett támogatásból három karantén kennelt fejezett be az alapítvány. Ezek különösen fontosak voltak a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítványnak, hiszen segítségükkel csökkenthették a fertőzésveszélyt a menhelyen. Az esztergomi menhelyre ugyanis sokszor nagyon rossz állapotban kerülnek az állatok, és sokszor elengedhetetlen, hogy megakadályozzák a betegségek – például a nem egyszer halálos – parvovírus terjedését. Kiss Péter, az alapítvány önkéntese a CHERRISK-nek azt mondta: „A kennelek már el is készültek, sikerült befejezni őket. Ennek köszönhetően a beteg vagy fertőzésgyanús állatok elkülöníthetők, és így nem fertőznek meg másokat.”

 

Milyen volt a CHERRISK-kel együtt dolgozni?

„Nagyon jó volt, mindenki nagyon támogató volt, minden információ megkaptunk ahhoz, hogy sikeres legyen a közös munka” – mondta Kiss Péter, a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány önkéntese a CHERRISK-nek.

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.