Lépjünk együtt a beteg gyermekekért!

Közös jótékonysági akciót indítunk hazánk egyik legjobb ultramaratonistájával, Lubics Szilvivel és a beteg gyerekek felépülését segítő Bátor Táborral. A jótékony célok támogatása mindig is kiemelt szerepet töltött be életünkben, a „Lépjünk együtt a beteg gyermekekért!” programmal azonban az eddigieknél is többet tehetünk egy jó célért.

Indulásunk óta folyamatosan keressük azokat a célokat, most pedig egy egészen új léptékű jótékonysági akciót indítunk.

Együtt Lubics Szilviával

A CHERRISK-ben sok sportrajongó van, és mindnyájan lenyűgözve néztük hazánk egyik legjobb ultramaratonistájának, Lubics Szilvinek az elképesztő teljesítményeit. Többször megnyerte az Ultrabalatont és a Spartathlont. A tavalyi Namib Race-en 3.-, az az Atacama-sivatagot átszelő "4 Deserts" versenysorozaton és a 2017-es Badwater-ultramaratonon 4. lett. Nem csoda, hogy 2011. és 2014. között ő volt az év ultrafutója Magyarországon. Most ráadásul élete legkomolyabb megmérettetésére, a 400 km-es, Góbi sivatagot átszelő Ultra Gobira készül. Szilvi azt is elmesélte nekünk, hogy szeretné, ha ez a futás nem csak róla szólna.

Szerencsére azt már tudtuk, hogy a jótékonykodás és mások segítése legalább olyan fontos neki, mint nekünk. Innentől kezdve nem is volt kérdéses, hogy együtt szeretnénk dolgozni vele. Szilvi ebben szerencsére tökéletes partnernek bizonyult, és rövidesen meg is született a „Lépjünk együtt a beteg gyermekekért!” program ötlete.

Közösen a Bátor Táborral

A Bátor Tábor életében az élmények és a mozgás szintén kiemelt helyet foglal el. Szilvivel is egyetértettünk abban, hogy az ő támogatásuk tökéletes cél nekünk. A tábor ugyanis élményterápiával adja vissza gyerekeknek azt, amit a betegség elvett tőlük. Egyebek közt erősítik az önmagukba vetett hitüket, és segítenek nekik visszailleszkedni a világba. Évente több, mint 1500 érintettet segítenek, programjaik ráadásul ingyenesek, és támogatásokból szervezik őket.

Az őszi családi táboruk megvalósításához szintén kerestek támogatókat, és nagy örömmel vették a CHERRISK és Lubics Szilvi megkeresését. Egyetlen dolgunk volt csak hátra: kitalálni, hogyan érjünk el minél több embert jótékonysági akciónkkal. Rövidesen azonban erre is volt válaszunk.

Lépjünk a CherryGO applikációval

Nemrég elindult ugyanis a CHERRISK alkotóinak új alkalmazása, a CherryGO. Az app célja, hogy segítsünk az embereknek egy kicsit jobban és biztonságosabban élni. Az alkalmazás figyel például arra, hogy valaki mobilozás nélkül vezet-e, és virtuális cserkókkal jutalmazza azt is, ha valaki sokat sétál, fut vagy biciklizik. Ezek a cserkók később goodie-kra, azaz tárgyakra és kedvezményekre válthatók be.

Végül rájöttünk, hogy ez az app tökéletes jótékony célok segítésére és támogatására is. A „Lépjünk együtt a beteg gyermekekért!” ideje alatt épp ezért az alkalmazáson keresztül gyorsan és egyszerűen válthattok be cserkókat 200 forintos támogatói kuponokra. Így még pénzbe sem kerül, hogy segíthess másokon, tehát tényleg bárki részese lehet a jótékonykodásnak, mert pusztán mozgással és odafigyeléssel küldhet támogatást a Bátor Tábornak. Sőt, így Szilvi kalandjainak is részesei lehetünk, hiszen a felkészüléstől kezdve egészen a versenyig vele együtt mozoghatunk, legalábbis virtuálisan.

Így tényleg egy hatalmas közös kaland lesz az Ultra Gobi, és közös élmény a Bátor Tábor segítése.

Megnéznéd az akciót indító sajtótájékoztatót is? Itt megteheted:

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.