Mit tervez a CHERRISK 2020-ra? 🤔💭

Nyugati terjeszkedés, még jobb alkalmazás és számtalan új funkció – néhány a CHERRISK 2020-as tervei közül. Sok még annyira titkos, hogy nem is mondhatunk el róla mindent… Persze egy kis ízelítővel készültünk, hogy mire is számíthattok biztosítási platformunktól idén!

Irány Nyugat-Európa!

2020-as évünk egyik legfontosabb és legnagyobb feladata, a nyugati terjeszkedés. Igen, jól olvastátok, áprilisban belépünk egy másik EU tagország piacára. Ez nemcsak hatalmas munka, de fantasztikus érzés is, hiszen a CHERRISK platform lesz az első magyar insurtech, ami külföldi piacra lép. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a nemzetközi terjeszkedést budapesti központtal, és túlnyomórészt magyar szakemberekkel hajtjuk végre.

Az iroda falára nemrég felkerült a meghódítandó területek térképe

 

Azt egyelőre még nem mondhatjuk el, hogy pontosan melyik országról van szó, ám pár hét múlva erről is beszámolhatunk majd. Izgalmas kaland lesz, ebben biztosak vagyunk!

Az app még többet tud majd!

A nemzetközi terjeszkedéssel együtt az eddigieknél is nagyobb figyelmet kap majd alkalmazásunk, a CherryGO. Az appnak már most több, mint 60 ezer felhasználója van, ám itt nem fogunk megállni. Éppen ezért új funkciókkal bővítjük majd, hogy az eddigieknél is jobban szolgálja eredeti célunkat, azaz, hogy segítsen az embereknek egészségesebben és biztonságosabban élni. Az alkalmazás ráadásul a CHERRISK-nek az eddigieknél is szervesebb része lesz 2020-tól.

Újabb jótékony célok, még több mozgás!

Ahogy tavaly, idén is tovább támogatjuk a mozgásban lévőket, és a jótékony célok megvalósulását. Éppen ezért az ország egyik legjobb ultrafutóját, Lubics Szilvit 2020-ban is segítjük álmai megvalósításában. Vele - a tavalyi Bátor Tábort segítő akciónk után - újabb jótékonysági célokat is támogatunk majd, amelyben ti is segíthettek cserkók gyűjtésével. Mindezt ráadásul sétával, futással, biciklizéssel és mobilmentes vezetéssel tehetitek meg a CherryGO appban. A részletekről néhány hét múlva beszélhetünk majd, de annyit elárulhatunk, hogy Szilvivel és veletek közösen szeretnénk egy kicsit élhetőbbé tenni Budapestet.

Még egyszerűbb és kedvezőbb termékfeltételek!

Jelenleg is keményen dolgoznak a CHERRISK-es és UNIQA-s szakemberek a CHERRISK biztosítások egyszerűbbé, átláthatóbbá, és az átlagfogyasztó számára is érthetőbbé tételén. Másfél év tapasztalatai alapján a CHERRISK biztosítások feltételeit is újragondolják a szakértők, így az eddigieknél is szélesebb körű fedezetekkel és a jelenleginél kedvezőbb térítési feltételekkel rendelkező biztosításokat köthettek majd platformunkon, amik még jobban megfelelnek a jelen fogyasztói igyényeinek.

Új funkciók az oldalon!

Itt persze nem állunk meg, az CHERRISK oldalra is több új funkció érkezik! Ezek egy része összefügg a nemzetközi terjeszkedéssel is. Olyan új lehetőségek jelennek meg rövidesen a platformon, amelyeknek köszönhetően még egyszerűbb lesz biztosítást kötni. Sőt, teljesen új megoldásokkal is találkozhattok majd. Az oldal egyes részeit visszajelzéseitek alapján át is alakítjuk, hogy még egyszerűbb legyen a cherrisk.com használata.

Mikor jönnek az újdonságok?

Ennyi ígérgetés után ideje arról is beszélni, hogy mikor jönnek ezek az újítások. A változtatások és finomítások egy jelentős része a nyugati terjeszkedésig érkezik meg a CHERRISK-re. Ennek egészen egyszerű oka van: az irodánkban van egy óra, ami könyörtelenül számolja vissza a másodperceket áprilisig, amikor is belépünk egy másik EU-s ország piacára.

A híres visszaszámláló a CHERRISK 2018. szeptember 17-i indulásakor

 

Addigra a módosítások túlnyomó többségének el kell készülnie, mert a CHERRISK-ben sok mindennel lehet vitatkozni, de az órával nem. 😉

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.