Fesztiválozz biztonságosan! 🤝– Tippek a Szigetre

Két év kihagyás után idén nyáron újra megnyitja kapuit a Sziget Fesztivál a Hajógyári-szigeten. Augusztus 10-15. között valószínűleg mindenki a szokásosnál is nagyobb lelkesedéssel veti bele magát az önfeledt bulizásba, és a szervezők is izgalmas újdonságokkal készülnek. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, hogy tényleg felhőtlen legyen a szórakozás.

Minden infó a zsebedben!

Még az érkezés előtt töltsd le a Sziget appot a mobilodra, ahol egy helyen minden fontos információt megtalálsz: böngészheted a fesztiváltérképet, összeállíthatod a saját programtábládat, értesítést kérhetsz a koncertekről, és a karszalag funkciókat is itt éred el.   

Nagy távokat fogsz megtenni a fesztivál ideje alatt, amiért a CHERRISK GO applikációban virtuális cserkók járnak! A cserkókat pedig jobbnál jobb kedvezményekre, termékekre válthatod be, sőt jótékony célokat is segíthetsz. 

Ott tali! 

Habár a barátaiddal együtt mozogsz majd, előfordulhat, hogy a tömegben elsodródtok egymás mellől. Legyen egy megbeszélt találkozópontotok erre az esetre, ami akkor is hasznos lehet, ha más programokon vesztek részt, és csak utána találkoztok ismét. 

Öltözz be! 

A Sziget elmúlt évei alatt jellemzően kijutott az esőből és testközelből valahogy mindig intenzívebb élmény. Lehet, hogy idén megúszod szárazon, akkor viszont a por miatt érdemes mindenképp zárt cipőt választani. De csizmában még a sárban táncolásból sem lesz lábtörés! Ezen túl kalap és/vagy kendő, napszemüveg, pulcsi, esőkabát, testre rögzíthető pénztárca és telefon lesz a leghasznosabb választás. 

Víz, víz, víz 

Most úgy tűnik, nem kell extrém hőségre készülni, de nyári meleg várható. Igyál vizet, amikor csak eszedbe jut, a koncertek alatt és utána is, így nagyobb eséllyel kerülheted el a fejfájást vagy a fáradtságot. Sőt, fedezd fel a Sziget gasztro-kínálatát is, ne csak a sorok mérete alapján válassz!   


Figyelj magadra! 

Rég nem bulizott együtt ekkora tömeg, így hamar kiderül majd, hogy nem mindenki bírja ugyanúgy a tempót. Figyelj magadra, és ha úgy érzed, elfáradtál, inkább tarts pihenőt, hosszú hét áll előtted!  Ha nem érzed jól magad és orvosi segítségre van szükséged, keresd fel az orvosi ügyeletet, ami a térképen jelölt elsősegélynyújtó helyen működik. 

Jelenleg nem kötelező maszkot viselned és védettségi igazolványt sem kérnek, de mindenképp legyen nálad kézfertőtlenítő folyadék, és moss kezet minél gyakrabban. 

Feltöltött akksik 

Sokat fogod használni a telefonod, ezért gondoskodj róla, hogy mindig legyen feltöltve. Hasznos lehet, ha külső akkumulátorral felszerelkezve érkezel. És a Sziget által biztosított Lifesaver powerbank szolgáltatással is folyamatosan tudod majd tölteni az eszközeidet. 

Értékmegőrzés pipa

Értékeid közül csak a legszükségesebbeket vidd magaddal. A fesztivál egész területén rendelkezésre állnak majd csomagmegőrzők, de bérelhetsz árammal ellátott értékmegőrzőt is. A jegyet online is meg tudod venni. 

Ha elveszítettél vagy találtál valamit, menj el a Talált Tárgyak standhoz vagy hívd a Talált Tárgyak Vonalát: +36 20 482 4164. 

Extrém kalandok 

Csak felkészülten és a megfelelő állapotban vállalj be extrém helyzeteket. Bármennyire is jó ötletnek tűnik a buli hevében, a balesetek és sérülések nem azok az emlékek, amiket szeretnél a fesztiválról magaddal vinni. 

Készülj fel a váratlan problémákra! 

Bármennyire vigyázol is magadra, sajnos a rossz mozdulat – akár önhibádon kívül – egy pillanat alatt megtörténhet. Persze egy biztosítás sem tudja enyhíteni a sérülésből eredő fájdalmad, ám a baleset miatt felmerülő költségeid fedezésében sokat segíthet. Sokan egyébként nem tudják, de léteznek egy-egy hónapra szóló balesetbiztosítások is, mint amilyen a CHERRISK Balesetbiztosítás. Utóbbit ráadásul fesztiválozás előtt, percek alatt megkötheted a telefonodon, és utána máris egy kicsit nyugodtabban bulizhatsz. 

Szerinted is érdemes? 😊 Akkor kattints a gombra, írd be kötéskor a „BLOGHU22” kuponkódot, és 10% kedvezményt* kapsz biztosításod díjából!  

* A kupon 2022.12.31-ig érvényes. CHERRISK biztosítás kötése esetén váltható be. Egy Felhasználó egyszer használhatja fel a kupont. Első vásárláskor és rendszeres díj befizetésekor egyaránt beváltható. Egyszeri díjból vagy egy havi díj értékéből vonódik le a kedvezmény. A kedvezmény más akcióval nem összevonható. A kupon értéke készpénzre nem váltható. CHERRISK biztosítás teljes körű tájékoztatásért látogass el awww.cherrisk.com honlapra.    

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.