Testvéreket hoztunk közelebb a Bátor Táborral

A Bátor Tábor az első szervezetek közé tartozott, akik a CHERRISK-közösség segítségét kérték. A szervezet célja, hogy táboraiban súlyosan beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtson erőt adó élményeket. A Bátor Tábor ezzel is segíti a fiatalokat, hogy legyőzzék félelmeiket, és ezáltal is erősebbé váljanak a betegségük elleni harcban. A CHERRISK-közösség egyik táboruk megvalósulásában segítette őket.

Mekkora támogatást szerzett a CHERRISK-en a Bátor Tábor?

300.000 forintot

Mi volt a beküldött közösségi javaslat neve?

„Segítsük maradandó élményekhez a súlyosan beteg gyerekeket és családjukat”

A Testvér Tábor önfeledt pillanatai (forrás: Bátor Tábor)

 

Mikor használták fel a támogatást?

2019. áprilisában

Mire költötték pontosan a CHERRISK-közösség támogatását?

A célösszeggel egy 2019-es tavaszi Testvér Tábor súlyosan beteg résztvevőinek tábori egészségügyi ellátását biztosították. „Ennek az eseménynek a különlegessége, hogy az egészséges testvér a beteg tesóval együtt jön táborozni, az ő kapcsolatukat próbáljuk meg megerősíteni, illetve segíteni, hogy az még jobb legyen” – mondta a „Tesótáborról” Tóth Eszter, a Bátor Tábor adományszervezési asszisztense. Mivel a táborba érkező gyermekek többsége beteg, így komoly egészségügyi vonatkozásai vannak a rendezvénynek. Ebbe tartozik az egészségügyi stáb jelenléte és a szükséges gyógyszerek beszerzése. Ezeket finanszírozták a befolyt összegből.

 

Milyen volt a CHERRISK-kel együtt dolgozni?

„Nekem ez az egyik legkedvesebb projektem volt eddig” – mondta Tóth Eszter, hozzátéve: „szerettem, hogy mindkettőnk csapata fiatalos, és hamar megtaláltuk a közös hangot.” Eszter azt is elmondta, hogy szerinte a CHERRISK-en is látható közösségi szerveződés nagy előnye, hogy így az is tud valamilyen módon nemes célokat támogatni, akinek egyébként nincsen bevétele, vagy más lehetősége jótékonykodni.

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.