Egy fiatal zenészt juttattunk értékes hangszerhez

A CHERRISK-en a tapolcai ÉN-KÉP-TÉR Szociális és Mentálhigiénés Alapítvány jelentkezett azért, hogy a Tapolcai Járdányi Pál Zenei Alapfokú Művészeti Iskolát támogassák. A segítséget hangszerek vásárlására kérték rászoruló gyerekek részére. A CHERRISK-közösség segítségével el is érték céljukat!

Mekkora támogatást szerzett a CHERRISK-en a zeneiskola?

300.000 forintot

Mi volt a beküldött közösségi javaslat neve?

„Hangszerek vásárlása rászoruló tanulók részére”

 

Mikor használták fel a támogatást?

2019. augusztus

Mire költötték pontosan a CHERRISK-közösség támogatását?

A támogatásból „egy rászoruló, nagyon tehetséges növendék zenei fejlődéséhez nyújtottak lehetőséget” azzal, hogy vásároltak neki egy hangszert – mondta korábban a támogatásról Őri Jenő, a Járdányi Pál Zeneiskola igazgatója a CHERRISK-nek. A támogatást egészen pontosan egy Garry Paul GP-6475L 4 forgóventiles baritonkürtre fordították. A hangszert a „Zeneiskola méltán híres fúvószenekarában játszó tehetséges, hátrányos helyzetű” gyermek kapta – áll a vásárlásról szóló szakmai beszámolóban.

Milyen volt a CHERRISK-kel együtt dolgozni?

„Jó volt a CHERRISK közösség csapatával dolgozni” – írta nekünk az alapítvány a közös munka után. Azt is megjegyezték, hogy „rugalmasan rendelkezésre álltak a kollégák”, illetve hogy az „átadó rendezvényen kedvesek, együttműködőek” voltunk. Az átadásról szóló videót itt nézhetitek meg:

Hasonló bejegyzések a témában:

Iratkozz fel, és szerezz utasbiztosítás kupont!

Nemcsak a legfrissebb ajánlatainkat küldjük el neked hírlevelünkben, hanem egy 10%-os kedvezménykupont is, amit beválthatsz a következő CHERRISK Utasbiztosításod kötésénél.

Elolvastam és megértettem a CHERRISK Adatkezelési Tájékoztató-ban foglaltakat (Érvényesség kezdete: 2023.10.02).
Szeretnék elsők közt értesülni a CHERRISK különleges ajánlatairól és legfrissebb híreiről. Ezért hozzájárulok ahhoz, hogy a CherryHUB Scale 55150 Kft. az általam megadott elérhetőségeimre (név, e-mail cím, telefonszám) marketing célú megkereséseket küldjön részemre.